Bed & Brochje Justjesoars

justjesoars-rondom--630x210

 

 

 

 

Op een unieke plek, midden in het coulisselandschap van het Friese Woudengebied staat het Bêd & Brochje It Lytshûs Justjesoars.  Net buiten het dorp Oudega (Smallingerland) en dichtbij het Nationaal natuurgebied de Alde Feanen.

Rondom It Lytshus het Friesplatteland, waar de koeien nog vrij in het land lopen. Een heerlijk gebied om te wandelen, te fietsen, en motortochten te maken. Om daarna tot rust te komen in onze accommodatie. Boomsingels met bramen, idyllische weggetjes, veel vogels en bloemen.

Even een terrasje pakken in het pittoreske watersportdorpje Earnewoude, winkelen in Burgum, Drachten en Leeuwarden het kan allemaal! It Lytshus Justjesoars heeft een eigen tuin met veel privacy en een prachtig uitzicht over de weilanden.

De accommodatie bestaat uit een ruime woon,slaapkamer met aparte badkamer met groot bad voor 2 personen. Tevens een compleet ingerichte keuken. En garage voor de motoren en fietsen.

Genieten op het eigenterras van een glaasje wijn bij een houtvuur terwijl de zon ondergaat……….

Graag heten wij u van harte welkom!

justjesoars_bed_en_brochje_02sjustjesoars_bed_en_brochje_03sjustjesoars_bed_en_brochje_04sjustjesoars_bed_en_brochje_05s