G

Adres: Sanbuorren 16
9216 VC Oudega (sm)
Mobiel: 06-10325212v E-mail adres: info@mijander.nlv Website: www.degaragevoorpersoonlijk onderhoud.nl

In de voormalige garage, waar vroeger een taxibedrijf was en de auto's een APK of onderhoudsbeurt kregen, zijn nu twee bedrijven gevestigd waar u zelf terecht kunt voor "persoonlijk onderhoud". U bent welkom voor een persoonlijke APK, om de accu op te laden of om zelf in revisie te gaan.

• Praktijk voor Fysiotherapie, Dry Needling en Arbeidsdeskundig advies; ErgoFysioconsultancy www.ergofysio.nl
• Coaching, persoonlijke en loopbaanbegeleiding; Mijander www.mijander.nl

Beide bedrijven werken afzonderlijk in de garage maar er is ook een combinatie mogelijk. Iemand waarbij bijvoorbeeld de accu leeg is heeft vaak fysieke klachten maar zal ook moeten leren omgaan met grenzen.
Adres: Ds. Carsjenssingel 6
9216 VV Oudega (sm)
Telefoon: 0512-370885
Mobiel: 06-22002604
Fax: 0847512807
E-mail adres: info@gerofootwear.nl
Website: http://www.gerofootwear.nl

GERO Footwear is een ambulante schoenspeciaalzaak voor ouderen.

De schoenconsulent is tevens fysiotherapeut en geeft u een passend advies over de voor u meest geschikte schoenen. Er wordt natuurlijk altijd rekening gehouden met uw wensen. Wat voorop staat is uw gezondheid en het comfortabel kunnen lopen. De schoenconsulent/fysiotherapeut heeft de kennis van schoenen en het houdings- en bewegingsapparaat. Dus van voeten èn van staan en lopen.

De schoenspeciaalzaak komt bij u aan huis.

Het assortiment bestaat uit modieus, modern, comfortabel en maatgevend confectieschoeisel, semi-orthopedisch schoeisel, thematisch schoeisel (zoals schoeisel voor diabetici en cliënten met reuma), verbandschoenen, instappers, pantoffels en de bijbehorende onderhoudsproducten. Daarnaast verzorgen wij schoenreparaties en schoenonderhoud. Na de aankoop kunt u bij ons altijd weer terecht voor advies, reparaties of correcties.

Door de samenwerking met meerdere topfabrikanten en door diverse wijdtematen en leesten te voeren kunnen wij voor iedere voet een comfortabele en passende schoen bieden. Kortom, een specialist waar u een perfect en vrijblijvend advies kunt krijgen.

GERO Footwear is aangesloten bij Dienstenpalet van Stichting Palet Leeuwarden, Service-organisatie Nynke van Zorggroep Noorderbreedte en Thuiszorg Het Friese Land Plus Pakket. Bij lidmaatschap van één van bovenstaande service-organisaties ontvangt u 10% korting op het aankoopbedrag.

Oudere voeten hebben nu eenmaal een "steuntje in de rug nodig". Wij hebben de tijd daarvoor en vinden het belangrijk dat de schoen adequaat is, comfortabel zit en er ook leuk uitziet.

De speciaalzaak die schoenen heeft voor alle soorten voeten!!
Adres: It West 12 9216 XE Oudega (sm)
Mobiel: 06-51353554
E-mail adres: info@hetgroenstegras.nl
Website: http://www.hetgroenstegras.nl