3de editie Alle om Slachtekuier 2019

Oudega organiseert derde editie Alle om Slachte Kuier

Op zaterdag 22 juni 2019 houdt Oudega Smallingerland de derde editie van haar Alle om Slachte Kuier. Deelnemers kunnen dit jaar opnieuw kiezen uit drie afstanden: een route van 21, 10 of 5 kilometer, die hen langs de mooiste plekjes in en rondom het dorp leidt. Alle drie de routes voeren de wandelaars over polderdijken, door weilanden en langs het water.

Deelnemers worden tijdens de tocht in de watten gelegd door diverse horecaondernemers uit het dorp met lekker hapjes en drankjes tegen een kleine vergoeding. Langs de route kunnen de wandelaars bovendien smullen van diverse culturele en muzikale traktaties.

Starttijd
De starttijd van de 21 km-route is 10.00 uur. Deelnemers aan de 5 en 10 km starten om 11.00 uur. De start- en finishlocatie is MFC De Gearrin, Buorren 34C (achter basisschool De Diamant). Hier kunt u ook parkeren.

Aanmelden
Aanmelden voor de wandeltocht op zaterdag 22 juni in Oudega Smallingerland kan door een mail te sturen naar wandeltochtoudega@gmail.com Kosten voor deelname (geldt alleen voor volwassenen): 5,- per persoon. Dit is inclusief een consumptiemunt. Basisschoolkinderen kunnen gratis onder begeleiding van een volwassene meedoen.

Let op: de routes zijn grotendeels over onverharde natuurpaden.