Laatste nieuws

Waterkering

De waterkering in polder De Gealanden ten zuidwesten van Oudega wordt over een lengte van 1450 meter verbeterd. De kering langs de Wide Mûntsegroppe voldoet niet aan de huidige veiligheidsnormen. De werkzaamheden starten naar verwachting in januari/februari 2022 en zijn najaar 2022 klaar.
Voor meer informatie kijk op de website: Verbeteren waterkering Oudega


Toekomst Hegewarren

Voor meer informatie kijk op de website: Toekomst Hegewarren


Oudega aan het Water

Laatste nieuwsbrief (10) klik op: Nieuwsbrief


Woningzoekende?

Wanneer je 18 jaar of ouder bent kun je je inschrijven als woningzoekende voor een huurwoning in Fryslân. Zodra je ingeschreven staat, bouw je inschrijfduur op. Hoe langer je ingeschreven staat, hoe meer kans je maakt op een woning.

Start inschrijving: klik hier.  Heb je de inschrijving afgerond? Dan ontvang je een e-mail als bevestiging van je inschrijving. Houd je gegevens actueel. Wijzigingen kun je eenvoudig doorvoeren via FrieslandHuurt.nl.

Wat heb je nodig?

  • Een e-mailadres en ongeveer tien minuten tijd om je gegevens in te voeren en een zoekprofiel aan te maken. Je hebt een actief e-mailadres nodig om op woningen te reageren.
  • De meest recente inkomensverklaring van de Belastingdienst van alle bewoners die ouder zijn dan 18 jaar. Dit geldt niet voor meeverhuizende kinderen. Dit formulier kun je opvragen door in te loggen met je DigiD op de website van de belastingdienst. Of bel 0800 0543.