Clubactie glasvezelnetwerk

Ga samen met Dorpsbelang Oudega voor glasvezel!

Je heb vast het goede nieuws al gehoord: ook in Oudega is supersnel glasvezel internet dichterbij dan ooit! Nu is het aan ons als inwoners om ervoor te zorgen dat minimaal 20% kiest voor een abonnement en het glasvezel er daadwerkelijk ook gaat komen.

We kunnen jouw hulp goed gebruiken! Zonder al teveel moeite kun jij een mooie bijdrage doen aan Doarpsbelang én zelf profiteren van extra voordeel!

Zoals je ongetwijfeld hebt meegekregen is DELTA Netwerk bezig met een campagne om glasvezel in Oudegamogelijk te maken. En dat is goed nieuws voor ons allemaal!

Juist nu we veel thuis moeten werken en steeds meer met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons, jong en oud, verbonden met elkaar.
Daarom is razendsnel glasvezel in Oudega wat ons betreft straks dichterbij dan ooit en zijn we klaar voor de toekomst!

€ 50 voor Dorpsbelang én zelf ook nog eens € 25 verdienen?
Meld je dan aan via
Dorpsbelang Oudega!

Wanneer je je aanmeldt voor Caiway of DELTA via Dorpsbelang Oudega profiteer jijzelf van extra voordeel. Je krijgt namelijk € 25 retour! Wij als Doarpsbelang krijgen per aanmelding € 50 van Caiway en DELTA bij een geslaagde vraagbundeling. We doen daarom een beroep op jou om ons te steunen door je glasvezel abonnement via ons af te sluiten. Zodat wij de inkomsten van deze actie kunnen gebruiken voor ons spaardoel, te weten:

1. verder ontwikkelen van het evenemententerrein in samenwerking met IKC de Diamant

2. verder ontwikkelen van de dorpstuin

Aanmelden voor DELTA klik op: http://aklam.io/cbjTMy

Aanmelden voor Caiway klik op: http://aklam.io/m6b2q6


Wat is glasvezel internet eigenlijk?

Glasvezel is de nieuwste en meest toekomstbestendige verbinding voor thuisinternet. Door middel van een flinterdunne draad van glas wordt het internet (en TV) signaal naar uw huis verzonden door snelle lichtsignaaltjes. Hierdoor kunnen, sneller dan bij traditionele technieken zoals coax en ADSL, flinke hoeveelheden data worden verstuurd.  En dat heeft heel wat voordelen voor u als gebruiker!

Wat wordt er dan allemaal beter als ik glasvezel internet neem?

  • Zeker nu we heel veel thuiswerken, in de Cloud werken, videobellen en online vergaderen wil je dat je een goede en stabiele internetverbinding
  • Glasvezel biedt dat, zowel download als upload. Bij glasvezel zijn deze snelheden namelijk gelijk. Jouw upload wordt dus sowieso veel sneller ten opzichte van je huidige provider!
  • De mogelijkheden van glasvezel zijn een stuk groter dan die van andere internet-technieken. Hiermee weet je dus zeker dat je niet alleen vandaag, maar ook de komende jaren voorzien bent van een toekomst-vast internetsignaal.
  • Waar ADSL maximaal 0,2 Gig kan leveren (en dat in theorie) en Coax tot 1 Gig (lang niet overal verkrijgbaar) levert glasvezel nu al abonnementen met snelheden tot maar liefst 4 Gig per seconde. En het mooie is: als je voor glasvezel kiest behoud je natuurlijk jouw huidige ADSL- en Coax aansluiting. Er is dus altijd een mogelijkheid om weer terug te stappen naar deze verbindingen.
  • Maar je zorgt dus wél voor meer keuzemogelijkheden voor jouw huis.
  • Voor de gamers onder ons: de ping-rate is superlaag dus je hebt nog snellere responstijden tijdens het online gamen.

Waarom juist nu overstappen? 

Op dit moment is er een vraagbundeling gaande. Dat betekent dat je binnen deze periode sowieso geen aansluitkosten t.w.v. € 650 hoeft te betalen als je je bij één van de providers aanmeldt voor een jaarcontract. Natuurlijk ga je pas betalen als de glasvezel aansluiting aangelegd is en je de lijn kunt gebruiken. Daarnaast hebben de providers op dit moment superscherpe aanbiedingen.

Maar ook na een actieperiode betaal je in veel gevallen een vergelijkbaar maandbedrag voor glasvezel ten opzichte van coax of ADSL. Dus stap over en profiteer van het internet van morgen voor de prijs van vandaag!

Bij DELTA ontvang je een superuitgebreide installatie tot in de nok inclusief een goed wifi netwerk op drie verdiepingen via een mesh-systeem. Daarnaast heb je al 1 Gig internet (1000 Mbps!) voor de messcherpe prijs van maar € 45 per maand. Dat is een baanbrekend scherp tarief voor dit pakket!

Zo heb je dus al internet 1 Gig met ruim 50 TV-zenders voor € 57,50 per maand (na het 1e jaar € 65,00).

Met DELTA heb je alle vrijheid; je kunt iedere maand jouw Flex-pakket uitbreiden óf juist beperken.
Zo heb je altijd precies wat je nodig hebt en hoef je nooit teveel te betalen.

Aanmelden voor DELTA: http://aklam.io/cbjTMy

Je komt terecht op de pagina van DELTA. Je kunt hier gewoon je aanmelding verwerken; deze wordt automatisch toegewezen aan Doarpsbelang.

Bij Caiway betaal je de eerste zes maanden € 35 voor jouw Internet of Internet & TV pakket (daarna vanaf € 45,00 voor Internet & Televisie) én twaalf maanden ESPN Compleet voor maar € 5 per maand. Het eerste jaar krijg je bovendien drie slimme Wifi punten gratis in bruikleen (daarna € 3 per maand) voor een slim bekeken Wifi dekking in huis.

Aanmelden voor Caiway: http://aklam.io/m6b2q6

Je komt terecht op de pagina van Caiway. Je kunt hier gewoon je aanmelding verwerken; deze wordt automatisch toegewezen aan Doarpsbelang.

Meer internet voor dezelfde prijs? Dat kan!

Stap je over op glasvezel? Voor de kosten hoef je het zéker niet te laten. Kijk bijvoorbeeld in onderstaande tabel de reguliere tarieven van de providers (exclusief tijdelijke actiekortingen):

Stap over naar de toekomst

Waarom zou je voor hetzelfde geld niet voor een veel beter en stabieler product gaan? Meld je vandaag nog aan (via onze club!) voor glasvezel en kies voor de toekomst!