A

Adres it West 17
Telefoon 06 53 77 57 09
Email info@aco-engineering.nl
Website ACO Engineering

Uw idee voor een machine of product wordt door ACO-engineering vertaalt m.b.v CAD software naar een professioneel ontwerp (3D of 2D). Met het 2D of 3D ontwerp worden alle aspecten van het ontwerp al in een vroeg stadium van het ontwerp proces duidelijk/inzichtelijk. Hierdoor kan dus eventueel ook al in een vroeg stadium op zoek gegaan worden naar alternatieve oplossingen. Na goedkeuring van het ontwerp wordt het product geëngineerd met 3D of 2D CAD software. Voor klanten die zelf de bouw van de machine voor hun rekening nemen kan het complete tekeningen pakket zowel in geprinte versie als op CD aangeleverd.
Adres Slotsingel 24
Telefoon 06 46 90 93 92
Email info@allinhekwerk.nl
Website ALL IN Hekwerk & Montage

Voor uw bedrijfsterrein of uw woningerf of uw sportterein is het van groot belang dat er een goede afscherming aanwezig is. Dit is belangrijk voor de bescherming van uw eigendommen, woning, bedrijfsgebouw en uiteraard zorgt een mooi aangelegde afscheiding ook voor een stukje verfraaiing van uw terrein.
Adres it West 60
Telefoon 0512 37 00 20 of 06 29 54 61 46
Email info@architectenbureauwijma.nl
Website architectenbureau Wijma
Facebook L. Wijma Architect
Adres Gariperwei 2
Telefoon 0512 37 17 77
Email info@autobedrijfjeeninga.nl
Website Autobedrijf Jeeninga
Facebook Autovakmeester Jeeninga

Wij zijn uw autobedrijf in Oudega en omgeving. Wij bieden een totaalservice voor uw auto, bedrijfswagen en camper. Voor auto-onderhoud, APK, diagnose, schadeherstel, glasreparatie, banden en nieuw en gebruikte auto's.