M

Adres: Zuiderplein 31
8911 AN Leeuwarden
Telefoon: 058-2160500
Mobiel: 06-53333256
(Hieke Bosma)
Fax: 058-2160400
E-mail adres: info@bosmadewitte.nl
Website: http://www.bosmadewitte.nl

Sinds 1989 zetelt deze gjin fratsen/no-nonsense makelaardij aan het Zuiderplein 31 te Leeuwarden. NVM registermakelaars die alles regelen voor aan- en verkoop, taxaties en advisering. "Gedegen en vertrouwd" houden we hoog in het vaandel.

Hieke Bosma, pure Fries, inwoner van Oudega, een buitenuitwonen kenner, die niet zonder de stad kan.

Jan de Witte, echte Liwwarder, kent de stad en z'n mensen.
Adres: Westersanning 2
9216 XH Oudega (sm)
Telefoon: 0512-371634
Mobiel: 06-30021207
E-mail adres: info@sanninghoeve.nl
Website: http://www.sanninghoeve.nl

De manege Sanninghoeve is een familiebedrijf. De familie Algra heeft een gemengde boerderij met koeien en paarden. Vanuit de manege worden zomer's ook buitenritten georganiseerd door de mooie uitgestekte natuur. In de winter wordt er in de overdekte manege gereden. Manege Sanninghoeve beschikt over betrouwbare pony's, veel Friese paarden en enkele KWPN-paarden. Het Friese paard staat bij ons centraal. De paarden zijn door ons zelf gefokt en beleerd en sommige manegepaarden zijn in de wedstrijden uitgebracht. U mag natuurlijk ook uw eigen paard meenemen.

Manege Sanninghoeve heeft twee rijhallen, waarvan één grote nieuwe van 25x60 meter en een kleinere binnenbak van 18x50 en een grote buitenbak. Uiteraard is onze manege voorzien van een veiligheidscertificaat en hebben wij gediplomeerde instructeurs.

U kunt bij Manege Sanninghoeve veilig leren paardrijden en mennen onder deskundige begeleiding.

Manege Sanninghoeve is gelegen aan de rand van Oudega(Smallingerland) in het prachtige natuurgebied aan de rand van nationaal park De Âlde Feanen.

Manege Sanninghoeve is een veelzijdig bedrijf waar gezelligheid en sportiviteit centraal staat. Dus als je nu fanatiek wilt rijden of voor de gezelligheid wilt rijden maakt hier niet uit. Wij vinden het belangrijk dat mensen het bij ons naar hun zin hebben en met plezier veilig kunnen leren paardrijden of mennen.

Manege Sanninghoeve organiseert daarom veel activiteiten, zoals:

• onderlinge dressuurwedstrijden
• springwedstrijden en familiewedstrijden
• In de vakantie's houden wij ponydagen

Voor de volwassenen organiseren we buitenritten in de zomer. Natuurlijk kunt u ook altijd aan onze manegelessen deelnemen.

Voor rondritten of speciale gelegenheden zoals trouwerijen is er de mogelijkheid om een koets inclusief koetsier te huren.
Adres: Sanbuorren 16
9216 VC Oudega (sm)
Telefoon: 0512-370930
Mobiel: 06-10325212
E-mail adres: info@mijander.nl
Website: www.mijander.nl

Mijander, Marja Steegenga ondersteunt bij vragen op het gebied van werk / loopbaan, studie of op persoonlijk vlak.

Met als motto; "Even stil staan is vaak een hele vooruitgang".

Marja is erkend loopbaanprofessional (aangesloten bij de NOLOC), psychosociaal therapeut /counselor, en is gecertificeerd voor het ZKM-zelfonderzoek voor volwassenen en jongeren.

Mijander werkt in "de garage voor persoonlijk onderhoud".

Naast individuele trajecten biedt Mijander ook trainingen zoals iedere 3e woensdagavond in de maand mindfulness/ focussen of iedere 2e vrijdagochtend in de maand een creatieve APK. Kijk voor het aanbod regelmatig op www.mijander.nl